محل تبلیغات شما

بررسی لوله اسپیرال چیست و قیمت لوله اسپیرال

یکی دیگر از روشهای تولید لوله ، تولید به روش اسپیرال میباشد که در این روش لوله های فولادی به روش مارپیچ از ورق در ضخامتهای مختلف تولید میگردد این روش در لاتین به صورت SPIRAL WELD بیان میگردد.

در این روش جوش لوله جزء مهمترین ساختار لوله به شمار میرود روش تولید لوله های اسپیرال بسیار ساده است ورق فولادی در ابعاد متناسب با قطر دهانه لوله به صورت رول از دهانه دستگاه نورد لوله به حالت مارپیچ خارج گردیده و به وسیله دو الکترود جوش داده میشود

لوله های اسپیرال فولادی عموما در سایزهای بالا به جهت نیاز لوله به عرض ورق بیش از ۱۰ متر و ۱۰ متر تولید میگردد از این رو به هر سایزی در صنعت پایپینگ نیاز باشد با استفاده از این روش میتوان لوله را تولید و عرضه نمود

لوله های اسپیرال فولادی در سایزهای ۸″ الی ۱۲۰ اینچ به صورت اسپیرال رول شده و تولید میگردد.

کاربرد لوله اسپیرال

این لوله ها عموما جهت مصارف آبرسانی و گازرسانی با استانداردهای مختص همان سیال تولید میگردد . لوله های اسپیرال فولادی در شاخه های ۶ الی ۱۲ متری و در ضخامتهای تعریف شده برای هر سایز جهت مصارف ذکر شده استفاده میگردد .

لوله اسپیرال فولادی یک مرحله ای

این روش یکی از متداول ترین روش های تولید لوله در جهان و شکل اولیۀ تولید لولۀ اسپیرال است . مراحل تولید در این روش عبارتند از: آماده سازی ورق، شکل دهی ورق و جوشکاری زیرپودری داخل و خارج.
در مرحلۀ آماده سازی ورق، سر ورق ها به یکدیگر جوش داده می شوند و لبۀ ورق پخ زده شده و صاف می شود . اگر عملیات شکل دهی را کامل انجام دهند باید لبۀ ورق پیش خم شود تا از ایجاد برآمدگی های غیر قابل پرس جلوگیری شود.

برای جوشکاری درز اسپیرال، ابتدا درز داخلی در موقعیت ساعت ۶ توسط دستگاه جوش زیرپودری جوش داده خواهد شد . پاس خارجی نیز در موقعیت ساعت ۱۲ جوش داده خواهد شد . تنظیم مشعل جوشکاری به صورت اتوماتیک انجام می گیرد .

پس از جوشکاری درز، لوله برش خورده و به مراحل بعدی منتقل خواهد شد .سرعت تولید در این روش بر اساس سرعت جوشکاری زیرپودری تعیین می شود. سرعت جوشکاری زیرپودری در حدود۱ الی ۲٫۵متر بر دقیقه است، گاهی تا ۳ متر بر دقیقه هم می رسد.

از آنجا که سرعت جوشکاری زیرپودری محدود است، سرعت تولید در این روش کند است.

فروش لوله اسپیرال دو مرحله ای

تولید لولۀ اسپیرال دو مرحله ای مانند روش یک مرحله ای است، با این تفاوت که در این روش در حین شکل دهی ورق، درز بوسیلۀ GMAW جوشکاری می شود. این جوش پاس ریشه را تشکیل می دهد. در مراحل بعدی، درز از داخل و خارج چند دستگاه جوش زیرپودری پر می شود.

این فرایند چهار مرحلۀ اساسی دارد :آماده سازی ورق ، شکل دهی ورق ، جوش با GMAW وجوش زیرپودری داخلی وخارجی.
در روش دو مرحله ای علاوه بر راندمان تولید بالا ( به دلیل شکل دهی سریع) ، یک مزیت تکنیکی به لحاظ جدا بودن مرحلۀ شکل دهی و جوش نهایی از یکدیگر وجود دارد. در ایستگاه شکل دهی در حین شکل دهی پای ریشه با روش GMAW جوش داده می شود.

سرعت این دستگاه با سیستم گاز محافظ گاز کربنیک در حدود ۱۲ متر بر دقیقه است. این جوش در موقعیت ساعت ۶ ایجاد می شود.

 

لیست کارخانجات:

قیمت لوله اسپیرال اصفهان ، قیمت لوله اسپیرال تبریز

لوله اسپیرال

بررسی و قیمت لوله استیل

بررسی و قیمت لوله اسپیرال

لذت بردن از فضای دنج آلاچیق با نصب شیشه بالکن

لوله ,روش ,تولید ,اسپیرال ,جوش ,ورق ,این روش ,شکل دهی ,در این ,می شود ,جوش داده ,سرعت جوشکاری زیرپودری

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روابط عمومی borniwida تک ساز (دانلود آهنگ مجاز ایرانی) دانلود رایگان فیلم و سریال piecdotertuc Edward's page بزرگترین سایت ادیان و عرفان| کتابدان retciavietreep شرکت تخصصی لباس فرم و لباس کار بندوز هزار ویک شب